majice 1Polo pique znamke Basic (slovenska znamka), je idealen tako za vsakdanje nošenje, kot tudi promocijski T-shirt, ter za športne aktivnosti.

Na voljo je široka paleta barv (od zelo živih do bolj umirjenih), sestava pa je 100% bombaž, katerega mehkoba, zagotavlja prijetno nošenje. Majice so zelo obstojne po zaslugi dvojnega šiva, barva pa tudi po večih pranjih ne zbledi, tako kot pri mnogih drugih majicah v tem cenovnem razredu (ob predpostavki, da majice peremo pri 30°, ter se izogibamo sušilcu).

Na voljo so velikosti od S do XXL.

V primeru, da se vam bliža fantovščina, športni dogodek z vašo ekipo ali pa potrebujete majico za prosti čas se obrnite na nas. Dobra cena, dobra kvaliteta, hitra dobava!

CENA:
  • Barvast - EUR 6,20 + DDV
  • Bel - EUR 5,40 + DDV

Se zanimate za Basic majice Polo Pique? Ne odlašajte, oddajte povpraševanje zdaj!

Zakaj majice Basic?

Basic majice so idealne za tisk, torej so majice primerne za razna podjetja oziroma dejavnosti, ki bi si z natisnjenim logotipom na majicah svojih zaposlenih povečali prepoznavnost, ter tudi pripadnost zaposlenih podjetju. Majice so primerne tudi za dogodke kot so fantovščine, dekliščine, gasilske veselice, športni dogodki...

Garancija in kakovost!

Vse Basic majice so kakovostno izdelane. V primeru, da se pojavi tovarniška napaka oziroma, da kupite majice s tovarniško napako, jih lahko vrnete ter zamenjate.

Kje smo? [osebni prevzem?]

Kontakt

phone 

+386 51 268 286

phone s 

+386 1 244 32 99

 mail

lukem@basic-majice.si

© 2017 Lukem d.o.o. - predani popolnosti | Izdelava spletnih strani: kreatik.si.